Easy living aktiviteter

Når du har inngått tilsynsavtale med Easy Living Røros gir vi deg rabatt på flotte opplevelser på Røros Hotell:

  • 20 % rabatt på badeanlegget "Fjellværet"
  • kr. 50,- i inngang til Røros Lekeland på Røros Hotell (ordinærpris kr. 105,-)
Lekeland på Røros Hotell
Vinteren 2016 åpnet de sitt 300 kvadratmeter store lekeland, klart til full utfoldelse for barn i alle aldre. Her kan man klatre, hoppe, krype, leke og kjøre sklie. Det er en ballbinge og leker for de aller minste, og apparater tilrettelagt for barn opp til 13-års alderen.

Badeanlegget "Fjellværet" på Røros Hotell
"Fjellvære-badet på 700 kvadratmeter kommer til som et resultat av at vi lytter til hva våre gjester ønsker seg. Her kan du ta morgentrimmen i et 27-meter langt basseng. Barna kan kose seg i en egen del av bassenget, med en dryppende gruvegang og klatrevegg. Det blir flere mindre basseng, boblebad og ikke minst utendørsbasseng og jacuzzi.

Med utsikt over frostbelagt bjørk mot den berømte kirka Bergstaden Ziir, kan du kose deg i 38 plussgrader i 30 minus! Du kan benytte deg av flere ulike badstuer, og det blir behandlingsrom for de som ønsker massasje eller pedikyr. Taket utsmykkes med keramikk-kunst av Per Lysgård, og Fjellvære-badet bygges i rene naturmaterialer som sten, glass og betong." - Forteller hotelldirektør Mikael Forselius ved Røros Hotell.

Les mer her: http://www.roroshotell.no/bad-og-velvaere/